En cas de malaltia del vostre fill/a

La llar d’infants és un lloc on els infants aprenen jugant, i necessiten trobar-s’hi bé per tal de viure-ho com una experiència positiva.

És per això us recomanem que :

  • L’infant, si està malalt o pateix algun malestar, necessita rebre l‘atenció professional adequada i caliu familiar. Per això és millor que l’ infant es quedi a casa, tant pel seu benestar com per tal d’evitar un risc de contagi per altres nens i nenes, i també pels adults del centre.
  • És molt important que tingueu prevista una solució pels dies que el vostre fill/a es posi malalt (avis, altres familiars, cangurs…).
  • En el cas que un nen/nena es posi malalt mentre és a l’escola, les educadores avisaran immediatament a la família per tal que l’infant malalt no hagi de quedar-se a l’escola més temps que el sigui necessari fins que la família el reculli.
  • Per raons de salut bàsica, les educadores de l’escola bressol no poden subministrar cap medicament als infants sense la recepta del pediatre i l’autorització signada dels pares. l’objectiu és poder garantir una correcta administració del medicament. S’actuarà de la mateixa manera amb els productes homeopàtics. El medicament ha de venir amb la dosi preparada dins d’una xeringa, i aquesta dins un tupper. La recepta ha d’especificar: nom del producte, dosi, hora i durada del tractament. Aquesta autorització la trobareu en la pestanya documents d’interès a l’apartat de documents escola.
  • Si un infant ha de fer una dieta específica (intolerància al gluten, lactosa…), cal un certificat mèdic oficial que ho dicti signat per un metge especialista o pediatre, i omplir la sol·licitud corresponent per entregar-la al càtering.