Alimentació i descans

ESMORZAR:

Ens agrada poder compartir moments al voltant de la taula, i l’esmorzar és un d’aquests moments.

Aprofitem per conversar, mirar què portem per esmorzar, explicar petites anèctodes que ens han passat, o bé simplement què farem al llarg del matí.

Per aquest motiu demanem que tots els infants portin un petit esmorzar a l’escola. I si pot ser dins d’una carmanyola per evitar residus i protegir el medi ambient.

NO BORRAR esmorzar

DINAR:

El càtering de l’escola ens el serveix l’empresa d’ Edat 3, la qual gestiona la residència de gent gran de Besalú.

Si voleu veure els menús els podreu trobar en la pestanya documents d’interès i a documents d’escola.

Per tal de facilitar el servei, us agrairïem que els nens i nenes que utilitzin el servei de menjador esporàdicament ho poden fer saber a l’educadora de l’aula el mateix dia mitjançant l’agenda, abans de les 9.30 del matí, per tal de poder encarregar a cuina els menús necessaris. Sempre que sigui possible us agrairem que ens avisessiu amb antelació.

Els infants que vinguin a la tarda i no es quedin a dinar hauran d’avisar a la tutora al matí per poder encarregar el berenar, el qual també ens el servei el càtering d’Edat.

Els lactants:

Entenem que cada família incorpora els aliments en ritmes diferents, ja sigui per respectar el ritme de l’infant, o bé perquè es segueix les indicacions del pediatre. Per aquest motiu, els lactants que iniciïn el triturat, si ho prefereixen, el poden portar de casa. Només caldrà que:

  • El triturat sigui congelat per qüestions de seguretat alimentària.

Aquesta situació es podrà mantenir fins que l’infant compleixi 1 any (ja que normalment, en aquesta edat ja s’han incorporat tots els aliments i ja s’han habituat a les noves textures).

Les famílies que ho necessitin podran demanar el triturat del catering de l’escola, des del qual també ens garanteixen respectar el ritme de l’infant i seguir les pautes que ens faciliti la família.

DESCANS:

Per tal que sigui una estona càlida i agradable i tots els infants descansin a gust, us agraïm que portin el seu llençol o manta de casa i un coixí, si en fa servir. També poden portar el dudu, xumet, o qualsevol objecte que els ajudi a conciliar el son.

Cada divendres es farà entrega dels llençols que s’hauran de retornar el dilluns següent