PREINSCRIPCIONS A LA LLAR D’INFANTS

Del dilluns 13 al 24 de maig, estarà obert el període de preinscripcions a la llar.

PAU

Anuncis

Portes Obertes

20190402_cartell portes obertes Petit Comte

La Llar d’Infants el Petit Comte obre les portes perquè totes les famílies que ho necessitin, puguin visitar-nos i així conèixer l’escola i el seu funcionament.

El divendres 3 de maig de 9h a 17h podeu visitar-nos i copsar alguns dels moments del nostre dia a dia mentre fem un tomb per tots els espais de l’escola i us expliquem els trets característics del nostre projecte, l’organització, i procurarem resoldre qualsevol dubte que tingueu.

El dissabte el matí, de 10h a 12h, obrirem les portes per totes les famílies que vulguin passar a conèixer aquest servei. Les persones de l’equip educatiu estaran a la vostra disposició per fer visites guiades per l’escola, resoldre dubtes, i facilitar tota la informació que necessiteu. En els diferents espais de l’escola us oferirem una exposició d’alguns moments del dia a dia a través del material del joc que utilitzen els infants i algunes imatges.

Per les famílies que tingueu pensat en matricular el vostre fill o filla en el proper curs 2019-2020, també us hem preparat el full informatiu on hi trobareu tota la informació necessària sobre les dates, horaris, i documents que cal presentar per poder formalitzar la preinscripció i la matrícula en el centre.

US HI ESPEREM!!

 

Sant Jordi a la Llar

IMG_20190423_114833A la llar ens agrada celebrar les tradicions populars catalanes, per aquest motiu no hem volgut deixar escapar la oportunitat de celebrar la diada de St. Jordi.

Al matí els infants més grans de l’escola han anat a passeig fins a la plaça a veure la parada de roses i llibres, i hem aprofitat per comprar un conte per l’escola. Hem aprofitat que estàvem a prop, per arribar a la biblioteca i poder mirar molts de contes.

També ens han visitat d’Edat3, i ens hem intercanviat les roses fetes pels infants de la llar i els avis.

I per acabar la celebració, a la tarda, hem fet un berenar a la llar, amb les famílies, hem explicat un conte, hem escenificat la llegenda de St. Jordi i hem fet un taller de punts de llibres, tot organitzat per l’AMPA de la llar. A més d’un intercanvi de contes.

L’hort a la Llar d’Infants

Amb l’arribada de la primavera, hem començat a recollir els primers fruits del nostre petit hort.

Els infants, juntament amb les educadores, són els encarregats de preparar la terra, plantar el planter (rabanets, escaroles, enciams, cebes,…), regar setmana a setmana,… fins a arribar a poder recollir els fruits del que hem plantat.

Els productes que recollim, els posem a disposició de les famílies que en vulguin adquirir, i així podem tancar el cicle de vida de les plantes, i ensenyem als infants el respecte per la natura, la constància,… per aconseguir un objectiu del que en podem gaudir tots plegats.

IMG_4176

Arriba la tardor

Quan ve el temps de menjar castanyes…

IMG_20181018_110958

Projecte brESsOl

Avui hem iniciat el Projecte brESsol, que portem a terme des de fa uns quants anys. És una col·laboració que fan els alumnes de primer d’ESO de l’IE Salvador Vilarrasa amb la Llar.

El projecte consta de tres trobades:

– A la primera els alumnes d’ESO ens venen a visitar a la llar per  tenir el primer contacte.

– A la segona trobada són els nens i nenes de la llar que van a visitar l’aula de tecnologia de l’escola gran.

– A la tercera i última trobada són els alumnes d’ESO que venen a portar els metal·lòfons acabats. Aquesta  ja és molt més dinàmica, degut a que s’han establert uns vincles de confiança. Per demostrar-nos com sonen els metal·lòfons ens interpreten un petit concert.  L’escola es converteix per un moment en un escenari de música on petits i grans comparteixen protagonisme.

Estem molt agraïts de poder col·laborar amb un projecte com aquest.

Gràcies!

 

IMG_20181008_115431

Imatge

L’equip educatiu de la LLar d’Infants El Petit Comte, donem la benvinguda al nou curs, amb molta il·lusió, acollint i cuidant a infants i famílies de l’escola. Bon curs 2018-2019!!

web.jpg