Reorganitzem i creem nous espais en el pati

A inicis d’aquest curs teníem una gran tasca pendent; dur a terme les millores proposades en les reunions de comissió de pati, el qual està format per famílies i també educadores. Després d’escoltar les propostes i reflexions del grup vam poder acordar algunes actuacions. La finalitat era reorganitzar els espais per tal que poguessin funcionar millor. Per exemple: traslladar l’hort en un espai més assolellat, crear un espai de joc simbòlic, diferents estructures amb troncs, un espai de lectura, o el túnel verd.  En general, tothom estava d’acord en introduir materials naturals i més plantes.

Per poder-ho dur a terme vam organitzar una jornada de treball amb famílies i cada una de les persones de la comissió s’encarregava d’algun espai en concret. D’aquesta manera tothom sabia quina era la seva tasca i podíem avançar més ràpid. Va ser un dia intens, ple d’il·lusió i amb ganes de veure la cara dels infants quan arribessin el dilluns.

Dies com aquest queda palès que si caminem junts arribarem més lluny!

Us deixem un resum fotogràfic e la jornada de treball.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s