El coneixement dels grans, la inquietud dels petits

La Llar d’Infants El Petit Comte exposa fotos del treball compartit amb alumnes de l’Institut Salvador Vilarrasa

La Llar d’Infants El Petit Comte de Besalú acollirà des del dijous 29 de gener l’exposició del projecte compartit que han desenvolupat amb alumnes de Secundària de l’Institut escola Salvador Vilarrasa. El punt de contacte entre els dos centres és en la fabricació i ús de metal·lòfons.

El punt de partida del treball compartit va ser a partir de l’assignatura de tecnologia que segueix l’alumnat de 1r d’ESO, amb la idea de fabricar uns metal·lòfons perquè en fessin ús els nens i nenes de l’escola bressol. Aquest fet va obligar a fer diverses visites mútues entre els dos centres. Primer els alumnes de l’institut van anar a la llar d’infants a ensenyar-los què és un metal·lòfon, com es toca, com sona i amb quins materials es construeix. La següent sessió va traslladar els infants de l’escola bressol a l’aula de tecnologia per veure en directe com els construïen i quines eines feien servir.

Un cop tancant el procés de construcció, els alumnes de l’institut van anar novament a la llar d’infants. Abans d’entregar-los als més petits, els estudiants de Secundària van preparar diferents cançons per als més petits, que van escoltar bocabadats el concert. Les seves ganes de tocar i remenar van reforçar encara més l’intercanvi: els grans els ensenyaven a tocar el metal·lòfon i els petits estaven receptius per aprendre’n.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s