AMPA

 

LOGO AMPA-El Petit Comte-Besalú 2011

L’Associacióde Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de la Llar d’infants us donem la benvinguda al nou curs escolar 2017/18.

Amb aquesta circular volem agrair a totes aquelles famíies que han confiat amb nosaltres tot fent-nos arribar les seves dades per tal de fer-se socis de l’AMPA. A la resta us volem animar a formar part de l’AMPA i a col.laborar activament en totes les activitats que farem durant el curs en pro de tots els nens i nenes de la Llar.

Ser de l’AMPA a part de formar part de l’associació de mares i pares de la Llar d’infants dels vostres fills i filles, us beneficia en descomptes en el folre polar, obsequis de Nadal i fi de curs, berenars i activitats vàies.

Què és l’AMPA?

L’AMPA é una entitat sense àim de lucre que técom a objectius principals:

● Vetllar pels interessos de nens i nenes de l’escola i de les famíies associades.

● Ser un punt de trobada i participaciódemocràica de tots els pares, on tothom es senti lliure per expressar les seves opinions i fer aportacions en béd’interè general.

● Col·laborar amb l’Ajuntament i l’equip docent organitzant, participant i donant suport econòmic en diverses activitats.

● Fer d’enllaçentre les famíies i la Llar d’Infants.

Qui pot formar part de l’AMPA?

Qualsevol família amb fills o filles a la Llar en pot formar part. Només s’ha de sol·licitar per escrit i pagar la quota anual a mitjans de novembre, que per a aquest curs és de 18 € per família. Només cal omplir el formulari que trobareu clicant aquest enllaç o al costat de la porta d’entrada a la Llars i dipositar-lo a la bústia de l’AMPA que hi ha just al costat. És molt important que ens faciliteu el número de compte IBAN per tal que enguany us poguem passar els rebuts pel banc, avisant amb antelació, com cada any.

 

Contacte

La Junta de l’AMPA està formada per diferents pares i mares dels alumnes els quals tenen diferents tasques assignades com, el tresorer Jordi Mir, presidenta Helena Girones , representant al consell escolar Gemma Valentí , entre altres funcions o comissions que es reparteixen.

Podeu contactar directament amb nosaltres o bé per a qualsevol suggeriment o aclariment l’AMPA disposa de:

Finalment, us fem saber que si alguna persona està interessada en formar part de la Junta serà molt benvinguda, només cal que ens ho comuniqui. Igualment, encara que volgueu o pogueu formar part de la Junta, agrairem totes les aportacions i col·laboracions que pogueu fer al llarg del curs i també els vostre suggeriments.

Una salutació cordial,

La Junta de l’AMPA